The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 på udkig efter bytte..

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: på udkig efter bytte..   Søn 25 okt 2009, 23:33

Dato: 17/07-09
Dag: onsdag
Tid: 19:21
Sted: Et sted midt i parken
Årstid: Sommer
Omgivelser: En masse kærestepar og andre mennesker, ikke mange børn, forlystelser.

Sira sad ved et af spisestederne og betragtede menneskerne fra afstand. Han var i dårligt humør over, at der var så mange vandskabninger, men at han ikke var i stand til at slå dem ihjel, på grund af de mange mennesker.
Han vippede lidt på stolen mens han så sig vredt omkring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Søn 25 okt 2009, 23:40

Aubrey stod i kanten af mængden af mennesker, han stod og snakkede med en ung pige som var helt fanget af hans øjne,udseende,stemme, ja af hele hans fantastiske udseende, han smilte lumskt og fik hende lokket hen mod toiletterne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Søn 25 okt 2009, 23:46

Sira bemærkede ingenting, indtil hans blik i et splitsekund ramte pigen, der nærmest virkede helt forhekset sammen med denne her mand. Pludselig slog det ham. Han rejste sig og så forarget på vampyren. Det var jo ham! Ham der bed ham før han dårligt nåede at lande med flyveren i Sheria. Han blev rasende og gik imod toiletterne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Søn 25 okt 2009, 23:53

Aubrey fik hende med ind på toiletterne og så sig kort omkring om her var nogen, før han fik hende presset op af væggen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Søn 25 okt 2009, 23:58

Sira sneg sig ind på ham ganske stille, mens han fik sin træpæl frem fra inderlommn. Han så efter Aubrey med smalle øjne. Aubrey var ikke en vampyr man skulle spøge med, da han jo næsten nær havde slået ham ihjel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:10

Aubrey kyssede pigen på halsen, men satte så pludseligt tænderne i hende og holdte hende i det samme for munden, han havde endnu ikke bemærket jægern , han holde pigen presset op mod muren så hun ikke kunne bevæge sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:13

Han spærrede øjnene op, da Aubrey allerede havde sat tænderne i hende. Han skyndte sig at springe frem med sin træpæl knuget fast i hånden. "Hey! Slip hende!" Råbte han og sparkede Aubrey væk fra pigen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:19

Aubrey så først forskrækket på ham, men ændrede så ansigts udtryk til rasende da han så at det var jæger igen , Han rettede sig hurtigt op og tog fat i ham, Han skubbede ham op mod væggen "skal jeg hellere drikke dit blod eller hvad?" sagde han og var parat til at sætte tænderne i ham istedet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:23

Sira viftede lidt med sine ben, men kunne ikke nå jorden. "Nej" Svarede han klemt ind til væggen "Se ned..". Han lod selv blikket kigge ned på pælen, som han havde placeret mellem dem mod Aubreys bryst.
Han pustede lidt efter vejret da de hele havde gået så stærkt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:32

Aubrey så ned og fik øje på pælen og løsnede i det samme grebet lidt for ikke at presse for hårdt "Find dig nogen andre væsner at genere .. " sagde han og slap ham, han så sig kort rundt efter pigen som selvfølgelig var flygtet "Skønt .." Sukkede han og gav ham det berømte dræberblik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 00:35

Sira fnøs hånligt og holdt stadig pælen parat, da han ikke var dum nok til at slappe af, bare fordi han blev sluppet "Du har nu ellers ikke svært ved at lokke dem til dig? Jeg kan sikkert få en stor sum penge ud af dig, vampyr".
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:07

Aubrey lo lidt og så på ham "Du kan jo prøve at fange mig" sagde han i et lumskt smil og forsvandt ud af døren, han løb ind i mængden og mod det skøre hus, men løb kun så hurtigt at han også kunne nå at se hvor han løb hen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:13

Sira stormede efter ham og skubbede en kvinde til siden der var på vej mod toiletterne. Han kunne se Aubrey længere henne, og han havde ikke tænkt sig at lade ham slippe. *Det her bliver dit sidste! Det lover jeg dig!*
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:16

Aubrey lo og løb bare ind i det skøre hus uden at betale, han løb slalum mellem nogle stolper og rutsjede ned af en rutsjebane og endte så i en spejlabyrent, han smilte lidt og gik ind i den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:20

Sira løb efter ham ind og så rundt i det markante rum. "et her er virkelig skørt.." Sagde han ledende til sig selv og skyndte sig videre ind. Han sprang over de værste forhindringer og kom ind i et rum hvor gangene var skæve.
Forvirret kæmpede han sig fremad. Han havde for længst mistet Aubrey af syne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:23

Aubrey havde i mellem tiden fundet sig en vildfaren dreng og var i fuldgang med at tømme ham for blod, han var jo trosalt blevet afbrudt midt i sin aftensmad, så han havde brug for krafter til hvis nu at jægern fangede ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:26

Sira stoppede op i et rum, hvor gulvet var af gennemsigtigt plastik. Han så ned under sig, hvor han utydeligt kunne skimme Aubrey og den lille dreng. "Nej, det gør han ikke!?" Råbte han og så sig hurtigt, forvirret rundt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:33

Aubrey blev efter kort tid færdig med ham og lagde ham på gulvet, han havde lidt blod ned af hagen, men tog sig ikke af det, han satte sig på hug og klappede drengen på hovedet, så så op, han fik øje på jægern og smilte op til ham, Han vinkede stille og rejste sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:39

Sira bed tænderne sammen da han så Aubrey vinke. Han skyndte sig videre ind til det næste rum i håb om at finde en vej ned.
Han kom hen til en stålstang og svingede sig uden tøven ned ad den. Han landede på jorden og vendte sig om mod en masse spejle. *Så.. det var et eller andet sted i det her rum han gemte sig..*
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:42

Aubrey så ham forsvinde og tørte blodet af sin hage og slikkede lidt væk fra sin mundvig, han gik så lidt vidre ind i labyrinten og regnede med at jægern snart ville være på sporet af ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:47

Sira lyttede og hørte nogle skridt komme hen imod ham. Han knugede hånden omkring træpælen og listede sig hen til hjørnet. Han ventede i kort tid indtil han nærmede sig, og han kastede sig hurtigt over... en fremmed. Han spærrede øjnene op og rejste sig hurtigt. Han havde lige angrebet et uskyldigt menneske. "Hvad har du gang i? Du er jo skrub skør mand" Sagde personen fordrukken, men lå bare nede i jorden.
"Om forladelse.." Mumlede Sira og løb hurtigt videre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:51

Aubrey lo af det han lige havde set og stod længere henne, han løb så hen om hjørnet og smilte stadig over at jægern havde angribet den forkerte, han så på spejlende han løb forbi, men han kunne intet se ikke en skygge eller et spejlbillede af sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 01:54

Sira så sig forvirret omkring sig, men kunne kun se sig selv alle vejne. Det var for ham til at blive sindssyg af, og han vidste ikke engang om Aubrey stadig var derinde rummet. Han bed tænderne sammen og måtte holde hovedet koldt. Han skyndte sig videre med hurtige skridt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 02:43

Aubrey stoppede op og så sig omkring, han fik så øje på jægern's spejlbillede henne om hjørnet, han tænkte lidt og løb lidt vidre, han løb forbi drengen som lå livløs på gulvet og rundt om hjørnet, selv var han begyndt at blive en anelse forvirret, da han følte han gik i ring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   Man 26 okt 2009, 02:46

Sira fik et glimt af Aubrey, og skyndte sig efter. "Hey! Hold op med at løbe, kujon!" Råbte han frustreret efter ham "Kæmp som det monster du er!"
Han løb efter ham forbi hjørnet og stoppede op nogle skridt bag ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: på udkig efter bytte..   

Tilbage til toppen Go down
 
på udkig efter bytte..
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Hjemkomst efter en lang rejse //Paula//
» hygge drink efter arbejde ender med en intersant samtale //natsu//
» Noget tid efter...(Nephthys)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: