The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Ønsket om liv igen? - Justin :3

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tors 08 apr 2010, 07:42

Dag : irl
Dato : irl
Tid : irl
Vejr : koldt i det, men heller ikke for koldt
Sted : Van Martes park ved spøgelsetoget
Omgivelser : mennesker rundt omkring
Påklædning : en kort sort ballet kjole, stilleter og en lille frake.
Hår og Make-up : ava xD

Fie stod med et høj sort hat i hånden og så lidt på de mennesker der nu var til stede. Hun smilte sødt og bed sig i læben, havde hun været mere bleg i huden kunne man tro hun var en spøgelse. Hun så på hatten og nikkede kort, nu skulle der nogle penge i kassen. Hun lagde hatten på jorden og begyndte roligt at danse, imens hun små nynnede. Hun lukkede øjnene og blev ved med elegant at danse. Der dannedes en lille ring om hende der smed lidt penge i hatten og små klappede af hende en gang imellem. Hun smilte glad imens hun dansede, og nød det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tors 08 apr 2010, 08:07

Justin gik hen af vejen der førte til spøgelsesbyen. Hans sorte T-shirt bevægede sig let når der kom en af de kølige briser forbi, som tydede på en forårsaften. Justins sanser var parate og han blev hele tiden distraheret pga duften af mennesker, da han jo kun havde været vampyr i et år, og derfor ikke havde lært at styre sin tørst helt endnu, men det blev han jo nød til at lære. En lyd af klappen og klirrende mønter, fik Justin til at løfte hovedet og han lod stille blikket blive fanget af en pige som stod og dansede. Han kunne med det samme konstaterer at hun var vampyr da hendes duft afslørede hende, og med rolige skridt gik han hen mod mængden men gik ikke ind i den. Han stilte sig op af en stolpe som var henlagt i skygger, lagde armene over kors og betragtede pigen med et skævt smil mens hun yndefuldt dansede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tors 08 apr 2010, 08:22

Fie smilte stadig glad, imens hun roligt og yndefuldt blev ved med at danse. Hun åbnede det ene øje da en blid vind bare lugten af vampyr med sig, hendes facade forblev rolig. Men hun var indeni forvirret over lugten, hun kendte den ikk? Hun kunne ikke finde ud af hvem det var, men det bestemte hun sig for at finde ud af. Hun bed sig i læben, men slap den hurtigt igen og smilte sødtda hun roligt afsluttede sin dans, og nejede for sit lille publikum. Hun nikkede kort som tak for deres opmærksomhed og penge. Hendes blik søgte først hatten, hvor i der lå penge i. Men der efter den ukendte vampyr? Hun gik med hurtige og yndefuldt skridt hen til hatten, og heldte pengende ud i sin hånd. Hun trak n lille pung frem under skørtet på kjolen, og lagde pengene ned i den. Hun tog hatten skævt på hovede og vendte sig mod vampyr drengen med et sødt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 06:27

Justin fulgte hende med blikket mens hun dansede færdigt og lod et lille smil falde på sine læber. Den fremmede vampyrs duft fik ham til at slappe af, og det var sjovt endelig at observere en af sin egen race, da det efterhånden var ved at være noget tid siden han sidst havde være sammen eller set en vampyr. Justin klappede lidt med da hun nejede og smilte til hende da hendes blik faldt på ham, og vidste godt at han nu var opdaget, og efter vampyr pigens smil at dømme kunne han vidst ikke slippe for en lille samtale, hvilket nu heller ikke generede ham det store.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 06:33

Fie smilte stadig sødt til ham, imens hun roligt gemte pungen væk under skørtet igen. Hun gik så hen til ham med et smil på læben. Hun bed sig dog kort i lægen da hun næsten var helt henne ved ham. Hun sukke lige finde på en god ingangs replik? Hendes smil vendte dog hurtigt tilbage til hendes læber igen, "Kunne du lide showet"Spurgte hun i et små drillende tone. Hun betragtede han roligt, og smilte. Han så rimlig ny ud? Hun så sig kort over skulderen, da der stadig stod nogle mennesker og gloede på hende, som om de troede at der ville komme mere? Hun grinte kort over det, men rettede så blikket mod ham igen med det samme søde smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 06:47

Justin smilte tilbage og betragtede hende mens han tænkte lidt "lad os bare sige at du danser bedre end nogen jeg har set før" sagde han venligt og så på hende. Ja, han havde kunne lide hendes lille show, og han synes også hun var en god danser som udførte showet yndefuldt. Justin fulgte hendes blik over til menneskene der stod og kiggede men lod dog blikket gå tilbage på den anden vampyr og smilte svagt.

//krea = død--'//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 07:04

Fie smilte sødt til han, og nikkede roligt. "Tak"sagde hun glad, og så på ham med rolige øjne. Hun bed sig lidt i læben, og så ned. "Nå, men jeg hedder Fie"sagde hun, og grinte lidt over sig selv. Hun rakte hånden frem til ham, med et skævt smil. Hun syntes at han så sød ud, og det gjorde hende ret så nysgerrig. Hun elksede at snakke med personer af sin egen race, da det for det meste gjorde hende trykkere i det. Hun kunne bedre forud se hvad de ville gøre, end med dæmoner eller andre væsner.


///Haha, gør ikke så meget mit der også ved at forsvinde for idag xD///
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 07:12

Justin studerede hende lidt med blikket og nikkede til hendes navn "Justin" sagde han og tog hendes hånd. Den velkendte temperatur ved hendes hud, var rar imodsætning til dæmoner og alle de andre som havde varm hud. Han kunne bedst lide vampyrenes kropstemperatur da den var behagelig, han gav hendes hånd et blidt, lille klem før han igen slap den og så på hende. "Er det der dit job eller hvad?" spurgte han venligt og hentydede til hendes lille danseshow lige før. Grunden til han spurgte var fordi der jo fandtes rimlig mange vampyrer som intet arbejde havde, men derimod klarede sig ved at optræde, være prostituerede osv, men det regnede han ikke med at hun var.

//hvor er det bare smart x]//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Fre 09 apr 2010, 07:28

Fie smilte til ham, og lyttede roligt til hans stemme. "Hyggeligt at møde dig"sagde hun og, gav hans hånd en blidt gengældene klem. Hun mumlede kort hans navn til sig selv, hun vidste ikke helt hun gjorde det bare? Hun grinede lidt, og skar lidt ansigt over hans spørgsmål. "Eh.. Jeg er ikke ansat nogle steder, jeg danser fordi jeg elsker det, og fordi det holder mig fra at blive sindsyg.. Og så snakkede jeg med lidt mennesker der sagde at de godt ville give penge for at jeg kommer og danser" sagde hun, og grinede lidt over det. "Eh jeg ved det lyder dumt, det med at blive sindsyg... Men jeg kan ikke sidde i min lejlighed i længere tid, jeg bliver små syg" mumlede hun, og så på ham med et alligevel meget roligt blik. Hun ville ikke have at han skulle tro at hun var sindsyg, da hun ikke var det. Problemet var at hun belv rastløs når hun var låst inde inet hus, det fik hende tit til at flippe ud og når hun dansede forsvandt alt der gik hende på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Søn 11 apr 2010, 10:32

Justin smilte svagt til hende og lagde hovedet lidt på skå da hun mumlede hans navn. Det generede ham dog ikke og han vendte hurtigt opmærksomheden mod hendes svar og tænkte lidt over det "fedt...jeg forstår dig godt..." sagde han med et lille smil og lod hænderne glide ned i lommerne "...bliver også selv lidt syg i hovedet til tider" sluttede han og så på hende med et venligt og imødekommende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Søn 11 apr 2010, 10:48

Fie smilte, og nikkede glad. "Ja, det er dejligt"sagde hun grinte lidt. "Det eneste dårlige er alle de gamle klamme mænd der nærmest prøver at kidnappe mig"sagde hun, og trak kort på skulderne over det. Hun smilte, og betragtede roligt hans ansigt. "Dejligt at det ikke kun er mig der har det sådan, for det få mig nogle gange til at flippe lidt ud over det"sagde hun, og så lidt ned, da hun kort blev forlegen over det hun sagde. Hvorfor snakkede hun bare som om hun havde kendt hav fra hun var lille? Mærkeligt, syntes hun selv. Normalt var hun meget genert, og stille nå hun mødte nye mennesker. Hun bed sig kort i læben, og så på ham med et smil. "Har du et job?"spurgte hun stille, for at holde samtalen kørende lidt, da hun ikke gad tilbage og danse lige forløbig. Hun smilte sødt, og bed sig kort i læben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tirs 13 apr 2010, 08:07

Justin hævede et øjenbryn og så på hende ved det hun sagde "hvad skal det sige?" spurgte han og tænkte på alle de klamme, pedofile mænd der i dette øjeblik sad og så porno, hvilket fik et lille skævt smil frem på hans læber. "Man er sjældent ene om at være syg i hovedet" sagde han drillende og synes egentlig det var rart at snakke med hende. Han tænkte lidt på hendes spørgsmål og rettede så blikket mod hende igen "ja..jeg er musiker..og model" svarede han og ville helst ikke indrømme det sidste da nogle folk jo opfattede det forkert, men han gjorde det alligevel da denne vampyr virkede pålidelig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 01:10

Fie nikkede, og så igen hen på de sidse mænd, der nu var på vej væk. "Tja, der er jo altid nogle knap så fede ting hved det man laver... Og i mit tilfælde er det klamme gamle mænd"sagde hun og grinede lidt. Hun så lidt ned af sig selv, og bed sig i læben. "Nej, det er selfølgelig rigtigt"sagde hun, og så på ham med et sødt smil. "Musiker og model?... Fedt, er du sanger eller spiller du på noget?"spurgte hun nysgerrigt, men bed sig så i læben, da hun kom til at tænke på at hun nok godt kunne blive lidt for nysgerrig. Hun tænkte lidt over at han var model, det fik et glad smil frem på hendes læber. Hun syntes selv at modeller var seje nok, så længe at de altså ikke var snobbede. Men han virkede ikke spor snobbet, hvilket hun var ret glad for at han ikke var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 04:52

Justin nikkede svagt og smilte lidt "er der nogensinde sket noget i forhold til de mænd?" spurgte han og mente noget i retning af voldtægter, chikane osv. Han fulgte hendes blik tilbage på de sidste mænd der var på vej væk fra stedet, og han smilte blot til hende som svar på bemærkningen da han ikke kunne finde på noget at sige til det. "Jeg spiller guitar...og synger også lidt" sagde han og var egentlig ret glad for at hun ikke spurgte ind til modeljobbet da han var lidt flov over at indrømme den del af sit arbejdsliv. De fleste blev overraskede over at han var model, hvilket godt kunne gøre ham en smule fornærmet, men det de mente var jo bare at han ikke havde den personlighed som mange troede modeller havde. Det var som om modeller kom fra en anden planet?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 05:07

Fie bed sig i læben, og så lidt på Justin. "Ehm, jeg har kun fået nogle til råb, og sådan"sagde hun, og bed sig i læben. "Jeg har intil nu ikke prøvet at være ude for voldtægt, men hvem ved, det ville ikke undre mig hvis de prøvede på det"sagde hun, og så lidt ned. Hun brød sig faktisk ikke rigt om tanken, men det ville jo sikkert ske, de havde jo lagdt op til det et par gange. Hun smilte og nikkede. "fedt, jeg kan iiek finde ud af så meget som at holde en guitar"grinede hun, og skar ansigt. Hun kunne jo godt finde ud af at holde en guitar, men ikke spille på den. Hun grinede lidt af det, og bed sig i læben. "Men jeg synger lidt... Men det er ikke så meget"sagde hun, og så på ham. "Er du så med i et band eller, er du solo... Eller?"spurgte hun, og grinede lidt af sit ret så sære spørgsmål.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 05:20

Justin så på hende og kunne ikke lide tanken om det "ubehageligt...Du kalder bare, så kommer jeg og nakker dem" sagde han og smilte skævt, og brød sig ikke syndeligt om de mennesker/væsner der gjorde andre folk fortræd på den måde. Han lagde let hovedet på skrå ved det hun sagde, og tænkte lidt over det "kunne du tænke dig at lære det?" spurgte han roligt og så spørgende på hende med et lille smil på læberne. Justin nikkede svagt og så på hende "jeg er med i et band som guitarist" svarede han og synes i modsætning til hende, ikke at det var nogle sære spørgsmål hun kom med "hvad med dig? Må jeg ikke høre dig synge?" spurgte han drillede og smilte skævt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 05:29

Fie nikkede, og bed sig i læben. "Det skal jeg huske"sagde hun og grinede lidt over det. Hun havde for det meste bare været løbet væk, da det var det eneste hun kunne huske hvrodan man gjorde da hun første gange næsten var blevet voldtaget. Hun bed sig i læben, og prøvede at tænke på noget andet, da det ikke lige var den fedeste tanke at gå rundt med. "Nice, jeg gad godt se jer"sagde hun, og grinede lidt. Hun havde faktisk aldrig været inde og se et band live i sit liv, hverken som menneske eller som vampyr. Hun så på ham, og nikkede. "Jeg synger kun som hobby, og det er ikke det største, men hvad skal jeg synge?"spurgte hun, og smilte sødt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 05:49

Justin grinte lidt sammen med hende og smilte som svar, han var overrasket over hvor nemt det egentlig var at snakke med hende i forhold til at de lige havde mødt hinanden, men det var jo bare godt. Hans smil blev lidt forlegent ved det hun sagde, trods han sjældent blev det, og han vendte blikket mod hende "det kunne da være fedt" sagde han og grinte lidt "men vi holder en mindre pause nu, så hvis du virkelig vil det, bliver det nok ikke lige forløbig" forklarede han og huskede det de sammen havde aftalt med at skrive nogle sange og få inspiration i en periode, hvorefter de så kunne gå igang igen. Justin smilte skævt af det hun sagde da han egentlig bare havde ment det som drilleri da han havde tilbudt hende at synge, men hvis hun ville, så han da bare frem til den lille optræden "ehm...det der passer dig bedst?" forsøgte han da han jo ikke anede hvordan hendes sangstemme var, eller hvad hun kunne synge.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 14 apr 2010, 06:04

Fie smilte og grinede. "En pause?... Men du må sige til mig når i begynder igen"sagde hun, og smilte til ham. Hun ville gerne se ham optræde, og spille. Hun smilte skævt, og tænkte lidt over det. "Hvorfor holder i pause, hvis jeg altså må vide det, og det ikke er TOP SCERET!"sagde hun og grinede af det sidste hun havde sagt. Hun bed sig i læben og tænkte lidt over hvad hun skulle synge. Hun smilte så stort da hun fik en ide. "I'm in the business of misery,
Let's take it from the top.
She's got a body like an hourglass it's ticking like a clock.
It's a matter of time before we all run out,
When I thought he was mine she caught him by the mouth.

I waited eight long months,
She finally set him free.
I told him I couldn't lie he was the only one for me.
Two weeks and we caught on fire,
She's got it out for me,
But I wear the biggest smile.

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him now.
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good."sang hun, og smilte roligt imens. Hun sang faktisk rigtig godt, men hun havde ikke været så glad for at synge altid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Man 03 maj 2010, 04:50

Justin smilte skævt til hende og nikkede "selvfølgelig gør jeg det" sagde han og havde da også tænkt sig det. Han elskede livet på scenen og det ville være ekstra fedt at have en ven at dele det med og nu havde han jo allerede David med på idéen med at være backstage, så hvorfor ikke invitere Fie med? Han grinte lidt af hendes udbrud og smilte stort "vi skriver bare nogle sange og for noget inspiration, det er det eneste" sagde han og betragtede hende hvorefter han let lagde hovedet på skrå og hørte på hendes sang. Justin kunne ikke lade være med at smile indevendigt af hendes stemme da han faktisk synes hun sang ret godt, så da hun havde sunget den sidste linje, klappede han lidt og så halvimponeret på hende "flot stemme" sagde han og smilte.

//sorry tiden...//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tirs 04 maj 2010, 02:49

Fie bed sig i læben, og lyttede til ham. "Yay"sagde hun glad, og grinede lidt. "Jeg stinker til det med at skrive sange og tekster"sagde hun kort, og så lidt ned. Hun kunne ikke finde ud af det, og hvis hun så endelig fik skrevet en var hun for selv kritisk og smed den ud. Hun grinede lidt over tanken om hende selv på en scene som sangerinde, - nej, det ville aldrig komme til at gå godt. Hun smilte til ham da hun havde sunget. Hun mærkede hvordan hun blev så forlegen inden i. "Ehm tak"sagde hun, og så på ham, men så ned. Hun var ikke selv så glad for sin stemme, da den nogle gange havde det med at blive meget lys i det, men det var sikkert bare hende der igen var for selv kritisk.

///Det går nok xD///
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tirs 04 maj 2010, 08:19

Justin smilte af hendes yay og betragtede hende med et interesseret blik "Er det bare dig selv som synes det?" surgte han da det virkede som om hun var lidt selvkritisk hvilket Justin gerne ville kurere. Han var jo også bare sådan en som ville hjælpe alle men det var ikke altid han kunne det selvom han ville. Justin så på hende og kunne godt se at hun blev forlegen eller ihvertfald genert "Flov?" spurgte han stille og fik bekræftet sin mistanke om hendes selvkritiske holdninger.

//hmm okay, har bare lidt dårlig samvittighed over det:P men tak ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Ons 05 maj 2010, 01:33

Fie bed sig i læben, og så på ham. "Ehm, jeg er meget selvkritisk"sagde hun stille, og så ned med igen et forlegent blik. Hun vidste ikke helt om hun ture se ham i øjnen, da hun var blevet meget flov og forlegen over sig selv. Hun smilte lidt, og bed sig hårdt i læben. "Jeg har aldrig vidst mine tekster til nogen for jeg plejer altid at smide dem ud, fordi jeg ikke selv kan lide dem når de endelig er færdige"sagde hun stille, og så kort på ham, men så ned igen. Hun håbede at han kunne forstå hende, for hun følte sig riglig dum i forvejen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tirs 11 maj 2010, 10:41

Justin nikkede og så på Fie "ja det kan jeg hører...prøv at se det positive ved dig selv. Du ved...fremhæv det gode" sagde han lidt opmuntrende og smilte lidt. Peronligt fandt han ingen grund til at hun skulle være så selvkritisk, og indtil videre havde han da fået et godt indtryk af hende og det hun kunne, så intet negativt havde vist sig. Selvfølgelig var det godt at kunne se sine egne fejl, men det var jo ikke så godt når man ligefrem ikke stolede og troede på sig selv. "Jeg vil læse dine sange før jeg tror på det" sagde han og mente det faktisk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   Tors 13 maj 2010, 04:21

Fie bed sig i læben, og så på ham. Hun smilte lidt, og roede sig kort i håret. "Ehm, ja, det ved heg"sagde hun stille, og så ned. Hun lyttede til ham imens at hun så ned. Hun aå igen på ham og nikkede. "Okay"sagde hun stille, og bed sig i læben. "Men det er ikke sikkert at du kommer til det, nogensinde"sagde hun stille, og så ned. Hun havde planer om at stoppe med at synge og danse. Da hun ikke var sikker på at hun ville blive meget længere. Hun så p ham, og smilte tøvende til ham, man kunne godt se på hende at hun var trist.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Ønsket om liv igen? - Justin :3   

Tilbage til toppen Go down
 
Ønsket om liv igen? - Justin :3
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» så er alt ordnet igen - Arason

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: