The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Alene i parken - næsten da :3

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Man 14 jun 2010, 03:15

Mac grinede lidt over det, og smilte til Lucas. Mac lukkede øjnene da han mærkede Lucas' læber. Mac gengældte igen blidt Lucas' læber. Han smilte lidt imens han blidt kyssede med. Mac kunne faktisk godt lide at kysse Lucas. Det var en ra følelse. Mac smilte lidt imens han blidt kyssede med. Mac kunne ikke lade hver med at tænke på om Lucas faktisk var til drenge eller om han bare ikke ville tabe ansigt?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Man 14 jun 2010, 03:41

Lucas havde egentlig kun taget chancen for at kysse Mac da det var Mac selv der havde sagt go for it, og det var lidt blandet med hvordan Lucas følte det. Han var ikke overrasket over at han selv syntes det gav en rar følelse, men der var også noget i ham der sagde at det var forkert, da Mac og Lucas kun var venner og Mac sikkert kun gjorde det for sjov. Det var faktisk længe siden at Lucas havde været interesseret i en pige, resten havde faktisk været drenge, og han var faktisk helt tilfreds med det som det var.
Det var på en måde Lucas' spekulationer der gjorde at kysset blev så langt, men også det at mac ikke slap det, gjorde også at Lucas på en måde heller ikke havde lyst mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Man 14 jun 2010, 03:55

Mac smilte glad, og slap kysset. "Jeg syntes at din hævn bliver mere og mere min hævn"sagde han, og smilte glad. Mac grinede lavt over det han sagde til Lucas. "Du Lucas?... Ligger eller sidder du godt?"spurgte han og smilte til ham. "For jeg er ved at være lidt mast her nede"sagde han og smilte glad. Han syntes selv det var en lidt forkert følelse, men han kunne ikke helt stoppe sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Man 14 jun 2010, 04:17

Lucas lod Mac slippe kysset, og havde det helt fint med det. Han smilede muntert og rykkede svagt på sig imens han lyttede. Han grinede så kort over det, og nikkede. "Ja meget, helt utroligt" sagde han og endte så alligevel med at rejse sig op. Han vidste godt at han var tungere end Mac, og det var jo nok derfor at han Rejste sig. Han rakte så sin hånd ned mod ham og smilede muntert. "Hvaa, har du så tænkt dig at blive liggende der hele dagen?" spurgte han så
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Man 14 jun 2010, 07:08

Mac smilte glad, og nikkede så. "Jamen det er da godt at du har det sådan"sagde han og grinede. Han tog fat i hans hånd, og smilte glad. Han rejste sig op, og prikkede til ham igen. Mac smilte skævt, og krammede glad Lucas. Mac smilte, og slap ham. "Når skal vi hente mine tingg?"spurgte han, og smilte. Han kunne lige så godt få dem hentet, så det var gjord.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Tirs 15 jun 2010, 04:38

Lucas hjalp lidt med at hive Mac op og stå og grinede kort. "Jamen med kæmpe mave der er jo behagelig" sagde han så. Lucas gik et halvt skridt tilbage da Mac prikkede til ham igen, og rynkede kort panden. Han gengældte dog krammet og så på Mac bagefter. "jo, det ville jo så nok være en god idé" sagde han så og smilede bredt. Han skubbede hurtigt dynen op og hen over sengene igen efter at den havde ligget på gulvet og alt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Tirs 15 jun 2010, 06:16

Mac smilte glad, og grinede lidt. Hmm, går du med?"spurgte han, og bed sig i læben, det er ikke så langt herfra"sagde han, og smilte til Lucas. Mac havde faktisk slet ikke lyst til at gå uden Lucas. Han bed sig i læben, og tvang sig selv ud mod sine sko imens han ventede på svar fra Lucas. Mac sto ved siden af sine sko, og grinede lidt over at de bare lå nærmest kastet ud over gulvet. "Undskyld mit rod"sagde han kort, og grinede. Han trak dem på, og hoppede en enkelt gang, af en underlig årsag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Tirs 15 jun 2010, 06:29

Lucas så ud mod Mac og smilede glad. "jada, du slipper ikke så let fra mig du" svarede han og småluntede ud til gangen hvor han tog sine sko på. Han rettede sig så lidt op og så på Mac. "så. Du viser bare vej så" sagde han smilende og så kort ned på sine forholdsvis ødelagte sko, og smilede skævt over det. *jeg burde få købt nogle nye* tænkte han helt spontant og så tilbage op på Mac, og gjorde en bevægelse for at han skulle gå ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   Tirs 15 jun 2010, 06:33

Mac smilte, og grinede lidt. "Ja jeg viservej"sagde han, og nikkede. Han hoppede et par gange mere, og bed sig i læben. Han var utrolig glad for at Lucas gad med ham. Han gik med ud, og ned af trapperne. Han nærmest løb. Han var tæt på at falde et par gange, men opnåede sin balance igen. Han grinede glad da han stod nede forenden af trappen, og hoppede lidt. Han havde fået meget energi, og han vidste ikke helt hvorfra, det var bare kommet? han grublede lidt over det, men smed så tanken væk igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Alene i parken - næsten da :3   

Tilbage til toppen Go down
 
Alene i parken - næsten da :3
Tilbage til toppen 
Side 10 af 10Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» I Love You, Goodbye - Aldin

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: