The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Second - David

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Second - David   Tirs 30 mar 2010, 12:31

Tid: 21:34
Dato: irl
Vejr: køligt, men nogle steder i parken er der varmelamper, let aftenbrise og stadig en anelse lyst
Omgivelser: Mange mennesker, forlystelser, boder, resturenter osv...

"Nej jeg skal ikke have noget, i køber bare til jer selv" sagde Nick til sine to venner som skulle op og købe noget mad da de forståeligt nok var sultne. Den ene ven var engel og den anden embri dæmon, og de var begge drenge og Nicks venner så derfor var de taget herind for at tilbringe noget kvalitetstid sammen. "Okay, vi ses" sagde englen og de gik ind og stilte sig i kø, hvorefter Nick med et halvtræt, men dog tilfredst suk, gik hen til en mur lidt afsides og lænede sig op af den mens han betragtede de mange typer der gik forbi.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Ons 31 mar 2010, 00:24

David stod ved en bod og havde lige vundet en mellem stor primie. han valgte en halv grim bamse som han tænkte hans elskede hund bailey kunne bruge til et godt bide dyr. han tog bamsen og gik rolg videre i menneske mængten med et glad smil på læben. han fik så færten af en dæmon og ikke bare en hvilken som helst dæmoen. nej en dæmon han havde duftet før. han så sig lidt omkring for at se hvilken dæmon det var. han fik så øje på nick og var helt sikker på det var den dæmon han havde fået færten af. et drillende smil spillede på hans læber, da han fik utrolig meget lyst til at drille hans lille ven.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 10:24

Nick så lidt ned i jorden og lagde armene om sig selv mens han stod og trippede lidt halv utålmodigt efter sine venner. Han løftede så blikket og lod det glide over mængden af mennesker og racer der uvidende passerede ham, men så stoppede hans blik ved en speciel dæmon. Nick så på ham i nogle lange sekunder da han naturligvis ikke havde regnet med at møde David her. Dog bredte der sig langsomt et smil på hans læber som blev til et lille grin, før han uden at tænke sig om løb over til ham og mødte ham i et kram med benene om hans liv og armene om hans hals "David!" hviskede han glad i hans øre og var ligeglad med de underlige blikke de modtog fra de forbipasserende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 11:06

David stoppede roligt op, da han så Nick havde set ham. han grinte lidt af ham og greb ham i krammet. han kæmpede dig lidt for at holde sig op rejst da han var ved at miste balancen "Nick" hviskede han tilbage i hans øre og grinte lavmælt. han krammede ham bare uden at tænke over det så forkert ud. han havde dog heller ikke lige regnet med at Nick ville springe på ham på den måde, da de jo ikke ligefrem var de tætteste venner. de havde drukket lidt sammen og snakket lidt sammen, men ellers havde de ikke lavet noget. så det overraskede ham lidt at Nick var så imødekommende, men han havde intet imod det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 11:15

Nick smilede svagt og hoppede ned fra ham. "Pudsigt at møde dig her" sagde han og kastede et blik tilbage mod køen som hans venner stod i, men han kunne ikke se dem mere, hvilket ville sige at de var forrest og måske igang med at bestille.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 11:49

David smilet skævt og satte ham stille ned "ja lidt sjovt...men hyggeligt..hvad laver du her?" spurgte han så og tog hænderne i lommerne. han fulgte hans blik lidt med blikket og så hen på køen. han lagde stille hovedet på skrå og vendte sin blik mod ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 11:55

Nick lænede sig stille op af et hegn ved siden af dem, og så på David "jeg er sammen med nogle venner" sagde han og gjorde et lille hovedkast i køens retning selvom man stadig ikke kunne se dem "de er et sted derinde...hvis de da ikke er blevet kvalt allerede" tilføjede han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 12:18

David hævede det ene øjnbrynd og så hen på køen "okay..hyggeligt?" spurgte han så og så på ham med et nysgerrigt blik. han lagde hovedet let på skrå "kvalt?" spuergte han og grinte lidt "hvorfor skulle de det?" spurgte han og forstod det ikke helt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 12:38

Nick smilte "ja det er det" svarede han og lod hænderne glide ned i lommerne. Han lyttede til Davids grin og lukkede stille øjnene i før han så på ham igen med et smil "tja...har du set hvor mange mennesker der er?" spurgte han venligt og betragtede de folk der gik forbi.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 12:51

David så på ham ohg nikkede kort. han sagde dog ikke noget, men lyttede bare til hvad han ellers sagde "jo jeg har set hvor mange mennesker her er men derfor behøver det ike lige præcist at blive kvalt" svarede han med et lille grin og smilte glad til ham. han så lidt rundt op folk
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 12:59

Nick hørte hvad han sagde og så sin ene ven - en engel - komme ud fra køen med en hotdog i hænderne. Da englen så Nicks ansigts udtryk grinte han bare mens han kom gående over til ham og David som han tilsynladende ikke havde opdaget endnu. Nick var ikke vild med kød der allerede var tilberedt, men fortrak det friskt så han så på englens mad med et opgivende blik selvom det self bare var dril. "Nejnej, jeg lavede jo også bare sjov" sagde han med et stort smil og nikkede mod sin ven der kom gående "ham derovre hedder oliver og er min ven..det er ham og en anden jeg venter på" informerede han David om hvis han skulle være i tvivl.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Fre 02 apr 2010, 13:15

David så hen på Englen og kunne godt se han ikke havde lagt mærke til ham, han havde intet imod engle, men han brød sig ikke om ikke at blive lagt mærke til. han så på Nick igen og nikkede kort "jeg ved det...jeg er iikke helt dum" sagde han med et lille grin og smilte skævt ytil ham. han så hen på englen igen og nikkede stille "okay...en engel ved navn oliver...spændende..." sagde han og over vejede lidt at bruge sine evner på englen, men skiftede så mening og fik i stedet lyst til at finde ud af flere ting om nick.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Lør 03 apr 2010, 13:29

Nick smilte lidt af det han sagde og lod bare være med at kommentere det. "Jada" svarede han blot da Oliver nærmede sig og de derfor ikke havde tid til at diskutere "velkommen tillbage" sagde Nick med et lille smil "hey Nick..øhm hvem er du?" spurgte Oliver dog David da han endelig opdagede ham og så at ham og Nick havde stået og snakket sammen før han blandede sig.

//sorry, krea død//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Second - David   Søn 04 apr 2010, 02:45

David smiler skævt og så studerende på Nick. han vendte så blikket på Oliver med et venligt smil "mit navn er David.." præsenterede han sig med et lille buk som lignede sådan et man lavede i teateret. han rettede sig op igen og studerede englen lidt ufen at sige noget "og du er Oliver.." sade han så efter lidt tid og så kort på Nick med et skævt smil.

//sel sorry >.<//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Second - David   

Tilbage til toppen Go down
 
Second - David
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: