The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Try to have som fun

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 08:26

Han smilede let, og grinte kort af det hun sagde omkring lillesøster, “Ja… men nu gjorde jeg det så af fri vilje..” lo han, og trak kort på skuldrende, han fandt sin pung frem da det blev deres tur, han trak sin arm til sig da han lige skulle havde pengene op fra pungens lommer. Han mumlede stille og kiggede på ekspedienten, som skulle betjene dem. “To store candyfloss..” sagde han roligt og lagde hundrede kroner ned på bordet. Han smilede stille og kiggede lidt rundt for at betragte alle de mange ting, der var der, for at ligesom kunne finde ud af hvad for nogle ting de skulle prøve efter de havde spist deres candyfloss. De kunne jo os bare gå rundt og prøve præmie boderne, det kunne jo os være ret sjovt? Han trak stille på skuldrende, og betalte, han rakte Miuwe’s sukkersøde stang, med lyserødt stof rundt den. Han smilede skævt, og tog sin egen, han sagde til manden at han bare kunne beholde bytte pengene, og kiggede tilbage på Miuwe for at sikre sig om hun var parat til at gå videre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 09:04

Hun grinede af ham og rystede på hoved "det håber jeg da!?" sagde hun og tog imod hendes candyfloss og begyndte at spise af den ved at tage totter af den sukkersøde stags og proppede det i munden, hun kiggede på ham og nikkede da hun kunne se at han ville gå videre, hvorfor også blive her og hænge, der var jo ikke rigtig noget at lave. Hun kiggede lidt rundt mens hun begyndte at gå og langsomt begyndte de at nærme sig de mange boder hvor man kunne vinde en masse ting. Hun smilede stort, hun elskede sådan noget, men vandt desværre aldrig noget når det kom til stykket. Hun bed sig i læben og kiggede på Neil "Nå skal vi se om vi kan vinde noget??" grinede hun og proppede mere i munden som hun langsomt tyggede og kiggede på de mange boder som man kunne prøve "Du vælger" sagde hun stille mens hun blev ved med at kigge rundt på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 09:42

Han smilede skævt og gav hendes skulder et klem som besvar på hendes vantro, som endelig bare var en drillen. Han tog en stor mundfuld af sin candyfloss, og kiggede rundt men han tyggede for sig mens han gik med hende. Han tog sin hånd ned fra hendes skulder og kiggede rundt mens han tænkte over det “Tjo… hvorfor ikke?” lo han stille og gik hen til en af de mange boder med præmier, han kiggede lidt på det man skulle og mente det var let nok, man skulle jo bare kaste nogle bolde hen mod en pyramide med glas som skulle væltes, han fandt en tyver frem fra sin lomme af og sagde at han ville have fem bolde. Han fik nogle penge tilbage og lagde dem ned i bukselommen, derefter fik han de fem bolde og kiggede hen på glas pyramiden, han sukkede kort, det kunne vel ikke være lettere… Han kastede et almindeligt kast hen mod pyramiden og ramte alle glassende så de væltede, han kiggede så hen på Miu for at have at vide hvad hun gerne ville have. “Der er frist valg fra øverste hylde…” sagde manden som stod bag bordet og modtog penge fra dem der var kommet for at prøve.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 11:31

Hun kiggede måbende på ham da han bare sådan væltede tårnet uden nogen problemer at han kunne det, hende selv var bare så dårlig til at ramme noget som helst. Da hun så hans blik som viste at hun skulle vælge noget hævede hun det ene øjenbryn og lod den ene mundvige glide op i et tænkende trak. Hun lod langsomt tungen glide hen over hendes læber, hun så en stor panda bjørn og af en eller anden grund mindede den hende bare så forfærdelig meget om Neil af en eller anden grund, hun pegede den ud og manden rakte den ned til hende, hun grinede lidt og krammede den ind til sig "Tak" mumlede hun så og nikkede lidt til Neil mens hun sukkede og kiggede rundt da hun fik øje på en skyde bod, hun fløjtede lidt og kiggede på Neil inden hun gik der over til boden og lagde nogle penge frem så hun kunne få en. Hun bed sig lidt i læben og satte den store bamse ned mellem hendes ben og satte skuderne op og lukkede det ene øje, det var egentlig underligt at hun var så god til noget hun var så bange for. Hun bed sig i læben og begyndte at skyde og ramte vær enkelt mål præcist. Hun lagde den ned og bed sig i læben mens hun ventede på at damen i boden ville komme over og sige at hun kunne vælge sin præmie, egentlig ville hun spørger Neil hvad han ville have, men et eller andet sted troede hun ikke det var noget for Neil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 22:21

Han smilede til hende og nikkede kort som et ‘det var så lidt’ og kiggede rundt, han gik så med hende over til skyde boden og kiggede på hendes talent for skydning, han smilede stille og kiggede ned på hende da hun ventede på hans svar, han var endelig ligeglad, han var ikke den store teddybear samler, og trak lidt på skuldrene som i at hun bare kunne vælge noget for ham, da han faktisk var ligeglad, han kiggede lidt op på den øverste række med et overvejende blik. Hvad skulle han vælge? Han anede det ikke og ville lade Miuwe bestemme, “Du bestemmer…” sagde han så og kiggede ned på hende med et venligt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Søn 07 mar 2010, 04:38

Hun bed sig i læben og gav ikke så hurtigt op med at finde noget til ham, hun kiggede rundt på tingene og så, så en halskæde der var lavet ud af sølv, for enden var der et hjerte der var spiret igennem med et svær, ved siden af den var der et lille skive hvor der stod med lille skrift 'selv med et ødelægt hjerte kan du godt komme videre', hun bed sig lidt i siden af læben og nikkede mod den og fik den bragt over til sig, hun hævede begge øjenbryn "Kan man virkelig vinde det" spurgte hun vantro da den var lige lovlig smuk i forhold til at være fra sådan en bod hvor man vandt ting man bare havde lyst til at smide ud når man kom hjem, men denne var faktisk ret flot. Damen nikkede og hun tog den og smilede som tak inden hun gik over til Neil igen og tog hans hånd frem og lagde halskæde i hans hånd og knyttede den så igen "Here.. så føler jeg mig ikke så skyldig med alt det du har givet mig ind til videre" hun tog bamsen under armen og begyndte at gå, men vente sig så om og kiggede på ham "kommer du?" spurgte hun og grinede lidt mens hun smilede skævt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Man 08 mar 2010, 08:39

Han tænkte lidt og kiggede rundt med et stille udtryk i sit tænkende ansigt. Der var vidst ikke et tidspunkt hvor han ikke tænkte, hvor han ikke var stille, eller hvor han ikke sagde særlig meget. Rent ud sagt var Neil bare en meget stille person der kunne lide at forholde sig stille og ikke lade sig farer rundt som en abe på fri fod. Han mærkede efter noget tid noget køligt i sin hule hånd og kiggede ned på halskæden med et hævet bryn, en besynderlig ting at give en på hans alder. Han sukkede lidt og lagde den ned i lommen, mens han gik med hende. Han kiggede rundt for at se om der var mere som de kunne prøve, han kiggede så ned på Miu, med et stille smil "Mere der skal prøves?" spurgte han roligt, og betragtede hende med et venligt blik, og kiggede så videre rundt mens han tænkte over hvad hun ville svarer, det var jo ikke helt til at vide, det var jo Miu? Hvem vidste hvad hun kunne finde på at gøre? Han tænkte lidt over det men trak så på skuldrene, han var jo ikke bedre selv.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Try to have som fun   

Tilbage til toppen Go down
 
Try to have som fun
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: