The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Try to have som fun

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 03:05

Dato : Den 6 marts 2010
Årstid : Forår
Dag : Lørdag
Vejr : Solen skinner en smugle, men ellers faktisk ret varmt
Sted : Van Martes Park
Tid : 15.47
Omgivelser : en masse mennesker der skal rundt og prøve forlystelserne

Miuwe stod foran indgangen til parken og kiggede rundt mens hun bed sig lidt i læben, hun viste ikke helt om hun skulle gå ind eller ikke. Måske var det bedre at vente på Neil? Som jo sikkert kom lige om lidt, hvem viste. Hun lod langsomt sin tunge glide hen over de læber som faktisk var ret bløde, men bare hade en del sår på underlæben. Sår. hun sukkede og lagde sin hånd på armen og kiggede ned i jorden. Efter det med Davian, var hun stadig i chok og havde ikke rigtig kunne kapere det, også var det blevet til en aften med alt for mange falsker rødvin og et barberblad. Hun rynkede brynene, hun var da også en køn engel. En engel blev set som at være en af guds hjælper, dem som var perfekte og var de gode, dem der altid viste bedst, og kunne hjælpe når andre ikke kunne. Men hun kunne ikke engang hjælpe sig selv, så hvordan skulle hun så hjælper andre. Hun var på grund af at hun var gået amok med barberbladet havde hun en langærmet trøje på og nogle skinny jeans samt nogle sorte læder allstars. Hun sukkede og gik over til en bænk og satte sig ned mens hun prøvede at ignorer at folk sendte hende skjulte blikke. Især drengen, men der var faktisk noget hun aldrig lagde mærke til. Hun havde altid set sig selv som uattraktiv, hun var en høj pige der var meget ranglet, hun havde næsten ingen former ud over nogle bryster der lavede en ret flot bue foran. Hun gik meget op i at løbe og holde sig i form. Hendes ansigt var hjerte formet og hun havde nogle mandel formet øjne, og lige nu var hendes øjne klare grønne. Hun kiggede ned af hendes hals og trak en halskæde op med en masse ting på, der var en skorpion, faktisk hadet hun det tegn da det var døden, men alligevel havde hun sat den på hendes kæde. Der var en guldsmed lavet af guld, en paraply, freds duen. Og sidst men ikke mindst hendes firkløver, bladende var lavet af smaragder, i stilken var der 4 små diamanter, og ellers var det lavet af guld. Den var den eneste ting som hun havde af minde til sin mor, eller rettere sin rigtige mor, da hun stadig så den mor hun havde haft siden hun kunne huske, var lige så meget hendes mor som den der havde måtte ladet livet tre dage efter hun var kommet til verden. Hun kiggede ned på den hånd hvor hun havde været nød til at putte bandage på, hele vejen fra hånden og op til hendes overarm var der bandage. Hun fik dog et smil frem som hun altid kunne og kiggede rundt, nu måtte han et eller andet sted meget gerne komme, han havde jo inviteret hende, så det kunne være rart at han også kom. Hun grinede lidt og nogle folk vente hoved for at kigge efter det som hun grinede af, men det hun grinede af kunne ikke ses, det var inde i hendes hoved, og hendes tanker, de ting som hun virkelig altid kun ville have for sig selv, ind til at nogen måske kom forbi og læste dem? Man viste jo aldrig hvilke slags væsner der bevægede sig rundt her, faktisk havde hun fundet ud af der var utrolig mange i den her by, flere end hun sådan lige havde troet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 03:41

Neil gik i sit sædvanlige langsomme tempo, uden rigtig at forhaste sig, han havde lagt alle tanker omkring Daiven og deres lige sammenstød væk, og pustede let ud. Nu havde han jo inviteret Miuwe med i forlystelses parken for at kunne få lidt afslappelse, og ikke stresse så meget. Han havde en læder jakke på som gik til midten af røven, på benene havde han nogle almindelige skinne bukser i en mørke grå farve, han havde en nittebælte på hvor nitterne var omkring 5 cm lange, og på fødderne havde han plantet nogle gamle militær støvler på. Inden under hans læderjakke havde han en sort trøje på, med et dødninge hoved på ryggen, og på forsiden var der et billede af en vampyrs mund med en klovn inden i.
Han tænkte lidt og så Miu sidde på en bænk længere nede, han smilede stille til hende, “Er du klar?” spurgte han stille da han var henne ved hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 05:00

Hun pillede lidt ved sin bandage og trippede lidt med sine fødder mens hun ventede. Han måtte nu meget snart gerne komme, godt nok viste hun jo at han tog det hele i et langsomt tempo og ikke noget med at man skulle forhaste sig. Hun bed sig i læben og lukkede øjnene da hun lige pludselig hørte en velkendt stemme. Hun løftede hoved og kiggede op i Neils ansigt ""Ellow stranger" grinede hun og rejste sig op "ja da.. jeg har været her" hun fiskede sin mobil og kiggede på klokken "femten minutter.. så ja.. jeg er klar.." hun kiggede op på de høje forlystelser som man allerede kunne se udefra. Hun sukkede lidt, hun var ikke den bedste til at kører i karruseller og alligevel ende hun altid op i de hurtigste og vildeste af dem. Hvorfor, viste hun faktisk ikke, men hun kunne godt lide ruset der så endelig kom når man sad i vognen. Hun fugtede sin læbe i stedet for at bide i den for at prøve at stoppe med det, det var jo ikke fordi at det var just rart at have en hel underlæbe fyldt med sår, men de var faktisk så langsomt ved at forsvinde alle sammen igen da hun ikke længere bed til, desværre kunne man ikke sige det samme om hendes sår der var oppe og ned af armen og på hendes ben. Hun lagde hånden på hendes ene arm så armen lå beskyttende over hendes bryst "Skal vi gå ind?" spurgte hun stille og vente sig om mod indgangen, de var heldige det så ud som om at folk var mere på vej ud eller på vej ind nu, måske ville folk hjem eller? Hun viste det ikke helt, virkede lidt underligt at de allerede var på vej hjem. Hun undslap en lille sukken og gik langsomt over til entreen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 05:44

Han nikkede stille og tænkte lidt over det, "Sorry, men stress er ikke min metode.." forklarede han og trak let på skuldrende, han kiggede hen mod boden hvor man kunne købe sine billetter og nikkede endnu engang til hendes spørgsmål og gik hen til den, han fiskede sin pung frem og tog bare en 1000krones seddel, han havde så mange penge så hvad gjorde forskellen? Han lagde dem på disken da de var kommet hen til sælgeren, "To billetter, tak.." sagde han kort og rakte manden hans tusind krones seddel og ventede på at manden fik den tjekket af, og til sidst gav byttepengene tilbage, og dermed nogle armbånd som de kunne bruge til forlystelserne. Han fik sine byttepenge tilbage som var omkring 850 kroner, så det havde vel betydet at en billet havde kostet noget med de 75 kr, for en voksen og to havde kostet 150kr, hvilket lød meget billigt i hans ører, han lagde hånden om bag Miuwe's ryg og skubbede hende blidt ind af parken så de ikke skulle bremse for køen. Han kiggede kort rundt og sukkede kort mens han tænkte over hvad de mon skulle prøve først, "Hvad vil du førts?" spurgte han så og kiggede på hende med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 08:27

Hun kiggede med store øjne på de to tusinde seddel som han hev frem og derved lagde den ene, hun var ved at komme med indvendinger om at han dog ikke skulle betale for hendes entre, men undlod at sige noget og blev skubbet ind i parken. Hun kiggede med store øjne rundt og smilede skævt, hvor var det længe siden hun havde været inde i en forlystelses park. Hun smilede stille og trak på skuldrene ”Ved jeg ikke helt” mumlede hun stille og blev ved med at kigge rundt mens hun havde armen liggende bestykkende over hendes bryst og holde på armen selvom det faktisk gjorde ondt, men smerten holde hende klar i hoved ”Noget vildt? Eller gyser tunnellen?” det var nok en af de forlystelser hun elskede, gysertunnellen, ikke fordi at hun blev særlig skræmt af det, men bare at man ikke viste hvad der ville ske næsten gange. Og især dem hvor vognene også kunne gå hurtigt, og så lige pludselig gik helt ned af i meget højt tempo. Hun begyndte at klappe lidt i sine hænder som et lille barn ved juleaften. Men hun kunne ikke rigtig gøre for det, hun var bare så glad for at være ved et sted hvor der kunne hygges og slappes af, faktisk havde hun været lidt undrende over at Neil, den afslappet og meget indelukket og kolde type havde inviteret hende ud, også i det hele taget til en forlystelsespark, ikke lige det sted hun havde troet han ville kunne lide, men hvad, mennesker plejede jo at overraske når det kom til stykket, kunne man jo aldrig rigtig vide hvad de var for nogen, aldrig rigtig vide om at det man troede om dem nu også virkelig var rigtigt, det ville altid være en hemmelighed, lige meget hvor godt man nu kendte den pågældende. Hun mumlede lidt og kiggede nysgerrigt rundt og prøvede at opsluge det hele, for hendes vedkommende kunne de blive her hele dagen, bare tage det stiller og roligt og intet hast værk. Prøve de ting de havde lyst til, og lade vær med dem de ikke havde lyst til, intet der behøvede at være hastværk, med man skulle rende så hurtigt man kunne hen til den næste, men bare tage sig god tig ”Men du lader mig give dig noget at spise senere” mumlede hun lidt senere med hensyn til at han havde betalt for hende ”Tak” sagde hun så og smilede glad til ham ”Tak fordi du faktisk gad at invitere mig.. underlig som jeg er tror jeg altid at du aldrig runger tilbage, fordi at du synes jeg er et eller anden freak som man ikke gider være sammen med” hun smilede skævt og begyndte igen at lade sin blik glide langsomt rundt på de mennesker der gik rundt der inde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tirs 02 mar 2010, 11:21

Han mumlede lidt, og tog en cigaret frem, samt en lighter, han tog sin smøg i munden hvor han derefter tændte for sin lighter så flammen kunne komme hen på papiret af den og begyndte at gløde, han tog lighteren væk og lagde den ned i sin lomme, tog så sin cigaret imellem pege og tommelfinger og lo lidt af hende imens han pustede røgen ud, hvilket han gjorde op ad så hun ikke fik den i hovedet, "Vi kan gå lidt rundt og se hvad der er at prøve.." forslog han og tog cigarretten i munden og hev nogle dybe sug, han tog ikke de mange påstande om at man kunne blive syg af dem så alvorligt, han var jo allerede død så hvad fanden gjorde forskellen? Han kiggede på hende med et hævet bryn da hun sagde tak og ville betale hans mad, han trak stille på skuldrende "Hvorfor må jeg heller aldrig bruge nogen af de mange penge jeg har til rådighed?" mumlede han stille og trak så på skuldrende han tog cigarretten i munden igen og pustede ind af, hvor han så pustede ud af næseborende. Han lagde sine hænder i lommen og begyndte stille at gå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Ons 03 mar 2010, 09:08

Hun kiggede på han smøg han havde i munden og bed sig i læben inden hun kiggede væk, hun havde nu prøvet i meget lang tid ikke at ryge, og det havde også lykkes for hende, men vær gang hun så eller lugtede til røgen fra en cigaret. Hun rystede lidt på hoved "yea" mumlede hun stille og kiggede rundt inden hun tog ham i ærmet og trak ham lidt afsted, ikke fordi hun ville komme hurtigt frem men fordi at det så ud til at de stod i vejen for folk. Hun sukkede lidt og skuttede sig lidt i jakken mens hun snøftede lidt. Hun slap ham igen da de var kommet væk fra mængden af folk og kløede sig i håret mens hun sukkede lidt. Hvad skulle de lave nu, eller rettere hvad skulle de begynde med at prøve. Hun kiggede nysgerrigt rundt mens hun svarede på hans beklagelse "Fordi at jeg ikke kan lide at folk skal betale alt for mig, jeg er heller ikke helt flad, ved du nok" grinede hun lidt og kiggede lidt på ham og trak så øjnene væk da hun kunne mærke hvordan hendes lunger nærmest skreg efter at tage et sug. Det var ikke det at det skadede det var mere den måde hun brugte det på, at slukke sin sorg på, lige som at skære i sig selv og drikke. hun mumlede noget for sig selv og fik øje på en gysertunnel "den skal vi prøve" sagde hun glad og trak ham derover i et langsomt tempo.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Ons 03 mar 2010, 09:41

Han pustede lidt af dens indhold i sig som så dannede sig til røg inde i hans mund, men førte det derefter ud igennem næseborende, så der kom lange røgstreger ud fra dem, snøftende gik han med hende da en lille forkølelse havde sneget sig ind på ham, hvilket han var godt træt af. Han kiggede hen på menneske flokken der var ved at gå ind i ham, men gik så til siden da Miu hev i ham, "Tak.." mumlede han stille og lagde sine hænder ned i lommerne igen, imens han blev ved med at have cigaretten i munden som om den var limet fast, "Hmm nej... det er så rigtigt nok, men det er rart at kunne gøre noget for folk en gang i mellem.." sagde han til det og trak igen på skuldrene, han tog cigaretten mellem pege og tommelfinger, og pustede let røgen ud igennem læberne, han kiggede hen på gysertunnelen med smalle øjne, så de mørkeblå øjne blev næsten helt gemt væk, "Hm okay da.." Sagde han kort, og gik med hende i et roligt tempo, han smed cigaretten fra sig og kiggede frem for sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Ons 03 mar 2010, 10:34

Hun smilede skævt til ham og pustede noget luft ud "Så lidt" sagde hun mens hun gik der over, det var egentlig en ret folk forlystelses park når det kom til stykket. Hun smilede lidt mere mens hun betragtede omgivelserne, der var faktisk ikke særlig mange på deres alder, det var mere forældre med deres børn hvilket gav hende et stik i hjertet af misundelse over at deres forældre havde taget dem med i forlystelsespark, noget hendes aldrig havde gjort. Eller ville have haft lyst til at gøre med hende, de havde været alt for travle med at tjene en masse penge til at kunne bekymre sig om hende. Hun rystede på hoved og fugtede sin læbe mens hun igen lagde sin hånd på armen hvor hun havde gået amok med en masse sorglige sange, et badekar, rødvin og et barberblad, den aften som havde været hendes liv for nogle år siden og nu havde været der igen. Hvilket var noget hun var virkelig sur på sig selv over, men nu ville hun ikke bruge tid på at have ondt af sig selv med at være sammen med Neil og havde det sjovt "det er da også dejligt.. og hvis det betyder så meget for dig skal jeg da nok lade dig betale" grinede hun og rakte tunge til ham som om hun var 13 år igen og var ligeglad med at folk ville kigge, faktisk havde hun det ret dejligt med Neil's sammenvær af en eller anden grund, hun kunne ikke rigtig forklare det, men sådan var det bare. De var nu helt henne ved forlystelsen, og de var faktisk heldige da der næsten igen kø var, når hun gav det lidt mere tanke var der egentlig ikke særlige mange i forlystelsesparken i dag når det kom til stykket. Hun slap sit tag i ham og små løb op af rampen og hen til det sted hvor man skulle vise sin billet og kunne komme op i vognen. Hun kiggede tilbage og ventede på Neil inden hun ville stige ned i den sorte vogn hvor der var plads til to personer. Det var det værste ved forlystelsesparker, var de der vogne bare så små og irriterende at sidde i. Men hvad, det var også sjovt. Hun smilede glad og hoppe lidt frem og tilbage, mens dem der styrede forlystelsen grinede lidt af hendes hyperhed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Ons 03 mar 2010, 11:24

Han lo lidt af hendes oplysende munterhed, og smed cigaretten ned i jorden hvor han derefter trådte på den så den ikke skulle sætte brand til nogen form for brandbare genstande. Kort kiggede han på hende, skønt hun var høj, dog var han højere og nød at være det. Det var nemlig altid sjovt at få de drenge elle mænd der troede de var så meget bedre end en, til at krybe sammen. Han smilede lidt for sig selv, og følte snart at han havde taget sin lillesøster med i parken, på grund af Miuwe's munterhed og lalleglade stemning over det, han rev kort en seddel af sine kuponer, og gav dem til dem der skulle tage imod dem, så de kunne komme ind og prøve. Han kløede sig lidt i håret, med et lille suk, og satte sig ned sammen med Miu, og syntes det var irriterende at pladserne var så små, at han aftalte med sig selv om at lægge dem op på vognens forside så hans ben kunne være udstrakte og slap så for at lege en dværg.
Han kiggede rundt og kiggede så tilbage på Miu hvor han smilede skævt af hende da hun begyndte at hoppe lidt. Han lagde sin ene arm op mod vognens ryg, så han kunne sidde lidt mere bekvemt og kiggede kort rundt igen. Da Miu så havde sat sig til rette begyndte vognen at køre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 04:17

Hun satte sig godt til rette i vognen og bandede lidt over at hendes ben var alt for lange til selv vognen, så snart at de var inde i den mørke tunnel og de ikke kunne se noget smækkede hun sine ben op og kiggede rundt mens hun ventede på at det uhyggelige ville komme, det ville faktisk være ret rart at kunne koncentrerer som noget så benalt som frygten. Hun kiggede lidt rundt og gibbede så i det da den første figur faldt foran dem og en masse lyde kom, fra den som fik nakkehårene rejste sig, og hun gyste lidt dog stadig med et smil på læben, hun kiggede rundt og kunne ikke rigtig se noget som helts på grund af det bæl mørke, hun mærkede noget der langsomt rørte hende ved den arm der var ude ved vognen, hun begyndte at skrige lidt og trak den hurtigt til sig og kiggede skræmt rundt, ja okay nu var hun måske alligevel ret bange, tænk at mørket virkelig kunne virke så skræmmende når det kom til stykket, noget hun aldrig egentlig havde kunne lide det, den måde det omslugte alt på. Igen kom der en mand pludselig frem og hun fór sammen og trak sig selv ned i vognen og havde lyst til at skrige men holde det i sig mens hun holde om sig selv og kiggede rundt som en lille skræmt mus der havde hørt en kat der var ved at snige sig op på den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 04:41

Han kiggede rundt, med et hævet bryn, og tog sig ikke rigtig af mørket, det kunne endelig ikke gøre ham noget, og blev idet hele taget slet ikke skræmt over mænd eller alverdens ting, han bukkede sit hoved lidt da et edderkoppespind var kommet frem, og han helst ville undgå at få det i hovedet. Han kiggede på den mand der nu var kommet frem, for at gøre ham bange eller hvad var det endelig han var blevet ansat for? Neil kunne ikke se det, da han slet ikke blev skræmt, og syntes næsten manden burde få en karriereskifte, da dette her slet ikke var noget han duede til. Han gabte kort og kiggede lidt rundt, han satte sig lidt til siden da et skellet lænede sig ned over ham med armene udstrakt imod ham, han sukkede kort og fattede ikke helt pointen, skulle det være rigtig uhyggeligt skulle det være så man kom ned i selve helvede, men... det var mennesker jo ikke i stand til, i hvert fald ikke endnu. Han kløede sig lidt i håret, og kiggede rundt. Han mumlede lidt, og så så ned på Miu, der tydeligvis var skræmt for livet, han hævede det ene bryn, men kom så i tanke om den gang hun selv havde været ved at slå ham ned med en kølle.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 05:36

Hun blev ved med at sidde ned i vognen og grinede så af sig selv mens det ene monster efter det andet kom ned og prøvede at skræmme dem, lige som hun troede at nu ville turen ville være slut sendte hun Neil et smugkig og havde ikke lagt mærke til manden der nu kom ud og gik over til dem "Jamen jamen jamen, hvem har vi her? Nogle folk til mit rige" hun vente sig lettere forskrækket rundt og så at manden der var klædt ud som bødlen og havde en le over sin skyldre, i hånden holde han et håndtag og inden hun noget at sige noget trak han i den og det gik lodret ned af, og hun klamrede sig fast i vognen mens hun kiggede med store øjne som langsomt begyndte at danne vand da det gik så hurtigt og så gik det lige pludselig hen ad og op ad og ned af igen, hun havde til sidst slet ikke nogen sted fornemmelse hvor de var henne nu, hun dukkede sig da flere ting kom flyvende imod dem også stoppede den lige så bredt som den var startede og da hun troede at nu ville det være slut havde hun da helt klart tage fejl, den stoppede foran en indgang og viste at man skulle stå op og gå videre her fra, hun kiggede lidt fortumlet rundt og rejste sig så op på meget lette ben og vaklede lidt rundt mens hun ventede på at han ville komme ud af vognen, det her mindede hende et eller andet sted virkelig meget om london dungeon som havde givet hende de vildeste myrekryb og nogen steder havde det bare været den værste oplevelse ever. Dog havde det også været meget fedt at opleve alle de ting som folk havde lavet som bare havde lavet i den tid, som lå så langt væk fra den tid de lå i nu, især det med jack the river var bare så syg en historie at hun ikke til at starte med at havde troet at den var sand, lige som med at swini tod også var en rigtig historie. Hun bed sig i læben og kiggede på Neil inden hun begyndte at gå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 05:55

Han kiggede rundt og tænkte lidt, mens han ventede, han kunne mærke atmosfæren skifte sig lidt, det måtte betyde at der var et menneske på vej... det irriterede ham endelig lidt at han ikke kunne blive forskrækket, han kunne jo mærke når der kom folk i nærheden, og anede virkelig ikke hvorfor, men gid det gad at stoppe så han kunne blive lidt forskrækket da. Han kiggede hen på en mand der var klædt ud som Bødlen, han mumlede lidt, og hævede så det ene øjenbryn da det begyndte at gå stærkere, hvad mon det ente med? Han kiggede rundt og imens forlystelsen gik op og ned. Rynkede så brynene da han ikke mente at forlystelsen var så lang, men måske havde de lavet den ned af så den gik ind under jorden? Han tænkte lidt over det og lod det så ligge det var jo bare en forlystelse. Han rejste sig da der blev sagt at man skulle gå resten af vejen. Han rejste sig op og gik med Miuwe i et roligt tempo imens han havde sine hænder nede i lommerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 06:50

Hun lagde begge arme om sig selv og sukkede lidt "Hvorfor er her så varmt" mumlede hun og var ved at gå til i den varme der var omkring dem da hun stadig havde sin store strik trøje på og på ingen måde havde lyst til at tage den af, men hvis det blev ved meget længere med den her varme var hun jo nærmest tvunget til det. Langsomt begyndte lamperne i gangen at blive mere mørke og nogle blinkede, og gav et underligt uhyggeligt skær over det hele mens langsomt kom røgen hen over gulvet. Hun havde det som om hun stod i sin egen drøm ad rædsel og det var alligevel ikke så sjovt at være der mere. Hun skævede over til Neil og undrede sig over at han virkelig kunne tage det hele så roligt, at han virkelig ikke kunne være mere bange omkring dette som skete her. Hun kiggede hen ad væggen og så hvordan der langsomt gled noget rødt ned af det det og kryb begyndte at kravle ned af væggene, og hun havde det som om de langsomt begyndte at kravle op af hende, hun rystede over hele kroppen og greb ud over Neil og fik fat i hans hånd som hun klemte ind i sin mens hun kiggede skræmt på blodet der nu begyndte at fosse ned af væggen, og virkede virkelig underligt at sådan en gysertunnel havde sådan noget her, hun havde aldrig oplevet noget lignede, og hun kunne bestemt ikke lide det mere, faktisk var det virkelig uhyggeligt og hun ville faktisk meget hellere ud, og gerne ud nu!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 08:13

Han kiggede rundt og betragtede det der skete ved væggene og rynkede brynene lidt, men trak så på skuldrene, han blev dog noget overrasket over at mærke Miuwe's hånd i sin og lo lidt "Bange?" spurgte han stille og betragtede hende let, han kiggede lidt rundt og sukkede kort. Roligt gik han videre mens han holdte hendes hånd i sin, han var nu ikke bange, havde dog osse svært ved det, men det var da forskelligt fra person til person om hvor bange man nu blev, og det kunne man vel ikke gøre for, han kiggede på væggene og synes stadig det var en underlig forlystelse. Den kunne ikke engang gøre ham bange?! de ansatte måtte virkelig til at stramme balderne sammen for at kunne gøre ham bange, få ham til at krybbe sammen, stikke halen mellem benene, eller et eller andet tegn på at man ikke kunne klarer frygten der stod foran en, Han blinkede øjne kort, og havde dem halvt åbne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 09:04

"brrrr.. neeej slet ikke.. mester.. jeg er på ingen måder bange.. jeg.. ehm.." hun kiggede ned på hans hånd "Synes bare jeg så et stykke slik ned i den også skulle jeg jo straks have fat i det" mumlede hun og trak lidt på skuldrene men slap ikke hans hånd da hun faktisk var virkelig bange og ikke kunne gøre for det, men et eller andet sted var det hele bare for meget når det kom til stykket, lidt for meget af det gode. Hun bed sig i læben og da hun vente sig bad ud kunne hun kun se en væg, hun rynkede brynene den væg havde da ikke været der lige for? Nu kiggede hun de andre veje og det eneste hun så var vægge, ingen vej ud. Hendes hjerte slog et extra slag over da hun kunne se at væggene begyndte at begvæge sig imod hinanden, altså at væggene langsomt gjorde det rum de var i mindre og mindre, hun ture næsten slet ikke se op da hun også var ret sikker på at loftet var ved at rykke på sig og langsomt ville det hele bliver mindre og mindre, hun flyttede sig tættere på Neil og kiggede ned på jorden hvor tingene lige pludselig så så levende ud og der kravlede kryb over det hele "okay.." sagde hun med en meget lille stemme "Jeg er bange... jeg er meget bange" hun klamrede sig ind til ham og viste at så snart hun kom ud ville hun grine af at hun havde været så bange for noget der ikke ville gøre hende noget, men lige nu var det her bare ikke på nogen måde sjovt og det ville det heller aldrig blive efter at de vægge var begyndt at rykke imod dem, og at han bare kunne virke så rolig eller var han rolig nu? Hun kunne ikke rigtig se hans ansigts udtryk, men hendes selv ville bare gerne ud meget snart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Tors 04 mar 2010, 10:45

Han hævede det ene bryn og så på hende, han havde allerede gennemskuet hendes facade for at skjule det der frygtede hendes sind indvendig, “Du er dårlig til at lyve…” mumlede han stille og kiggede hen mod væggene der nu begyndte at bevæge sig ind mod dem, han tog en dyb indånding og kløede sig lidt i håret, sikke dog de gik op i effekterne på alle disse forlystelser, han var stadig rolig, men vendte så blikket ned mod hende og klappede hende let over håret, “Så, så… det skal nok gå..” sagde en opmuntrende for ikke at lade hende gå i panik, han lagde armen om hendes skulder, og ventede lidt til at murerne ville komme tættere på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Fre 05 mar 2010, 09:14

Hun kiggede på ham "jeg.. lyv.." mere fik hun sikke sagt da hun mærkede at gulvet under hende forsvandt, og hun begyndte at skrige og famlede efter Neil da hun havde komme til at slippe hans hånd. Hun ramte noget blødt og stoppede med at skrige, mens hun prøvede at komme op og stå igen men var alt for skræmt over det der var sket, hvorfor var hun overhoved sat sine ben ind i denne forlystelse, hun havde troet at det var sådan en normal gysertunnel, men så var det blevet udviklet sig til noget som ikke var særlig fedt eller sjovt. Hun fumlede rundt på det der var en pude som fangede dem som var faldet ned også var forlystelsen slut, men hun havde bare været så skræmt at hun ikke havde lagt mærke til andet end at hun gerne ville op og væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Fre 05 mar 2010, 09:21

Han kiggede ned under sig og faldt ned, han gispede kort da han ikke havde forudset det, han landede på noget blødt, og var lidt usikker på hvad det kunne være allerførst, men kom så til bevidsthed, og regnede for at det var noget som skulle gøre så man ikke gik hen og slog sig underfaldet. Han sukkede kort og kiggede rundt efter Miu. Han gik lidt rundt med smalle øjne så han bedre kunne skelne de forskellige personer fra hinanden, han så hende så fumle rundt i sin egen frygt, han tog blidt fat i hendes hånd "Det er over..." sagde han stille og smilede svagt for at vise at hun ikke skulle være bange, og at forlystelsen var slut, "Den er slut nu..." sagde han i en hentydning til at forlystelsen ikke havde mere at byde på. Han hjalp hende op og stå så hun ikke skulle blive ved med at kravle rundt på jorden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Fre 05 mar 2010, 10:36

Hun kom langsomt op og stå og kiggede rundt mens hun trak vejret hurtigt og tungt. "Okay.. ikke.. flere.. gysertunnel" mumlede hun og gik langsomt ud af den mens hun prøvede at få hendes galoperende hjerte under kontrol så det ikke blev ved med at banke så hurtigt som det nu en gang havde gjort. Hun sukkede stille og kiggede lidt skævt hen på Neil der stadig virkede så calm as allways. Hun bed sig i læberne og kiggede lidt rundt da de var kommet ud i den friste luft "Hmm.." mumlede hun stille "Den her gang vælger du" sagde hun stille og grinede svagt mens hun havde lagt den ene arm beskyttende hen over sit bryst og holde om sin højre arm. Hun kiggede lidt rundt og lagde mærke til at folk virkelig ikke var særlig mange mere. Hvilket virkede lidt underligt. Men hun trak lidt på skuldrene over det, kunne også være lige meget, gav dem bare mere luft til at kunne gå rundt og være alene uden alt den massen der mange gange var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Fre 05 mar 2010, 11:01

Han lo lidt af det hun sagde og gik med hende uden for, hans blik gled lidt rundt for at tage tingene i øjesyn og kløede sig lidt i håret mens han tænkte, endelig havde han ikke helt lyst til at prøve noget, mere til at få noget at spise da han kunne mærke en hvis sult presse sig på, og en stor lyst til candyfloss, noget af det slik han holdte allermest af, og lige nu, var det det han havde lyst til i dette øjeblik. Han kiggede så ned på hende og smilede roligt, "Hvad med noget Guf?" spurgte han så og kiggede afventende på hende, han havde faktisk en kanon stor lyst til søde sager lige nu, og anede ikke helt hvorfor, men det kunne vel være ligemeget pointen var at han havde lyst til slik, og søde sager, og ville os vide om hun var med på hans idé omkring det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Fre 05 mar 2010, 14:20

Hun kiggede på ham med store øjne og fik så et smil frem "uuuuuuh slik" grinede hun og nikkede, den var hun da helt klart sikker med på, hun elskede slik mere end noget andet, og det var virkelig alt slags slik hun elskede og lige meget hvor det kom fra og hvad det var. Hun grinede lidt og kiggede lidt rundt mens hun prøvede at finde ud af hvor de kunne gå hen for at købe noget at spise, eller retter hvor de kunne finde slik, man kunne jo ikke lige frem sige at slik var noget man spise, eller jo det kunne man jo godt, hun hævede begge øjenbryn mens hun tænkte over det men rystede så hoved, han havde virkelig givet hende lyst til at spise slik nu, og kunne faktisk slet ikke vente til de fandt et sted at spise.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 07:13

Han kiggede på hende og grinede lidt, og lagde så armen om hendes skulder som om han var hendes storebror, han begyndte at spadsere hen af vejen, forbi de mange mennesker. Han traskede hen til en Candyfloss Bod, og stillede sig i køen for at få det, der var kun to-tre personer foran dem, og han vidste at de sikkert hurtigt ville gå deres vej, han kiggede rundt mens han trippede lidt på den ene fod. Hans ansigt røbede ikke noget, eller, nej, det røbede ikke noget, ikke lige nu i dette øjeblik, men kom vel til det på et eller andet tidspunkt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Try to have som fun   Lør 06 mar 2010, 07:54

Hun lod sig trække ind i hans arm da han lagde den om hans skuldre og kiggede lidt på ham og bed sig i læben hun følte sig som en lille søster som han skulle passe på og havde taget med i forlystelsespark, hun kiggede lidt ned men smilede dog stadig, det var jo hyggeligt, og hvis det bare var venner de skulle være.. så var det vel bare venner. Hun viste egentlig slet ikke hvorfor at hun tænkte sådan, havde hun overhoved sådanne følelser for ham? Og bare fordi at han var den eneste som forstod hende, den eneste som hun viste altid ville være der for hende lige meget hvad, ja, så ville hun da hellere være venner med ham end miste ham hvis de nu var kærester, de blev sure på hinanden også stoppe med at snakke med hinanden, det kunne hun bare ikke holde ud hvis skete, hun skubbede tankerne fra sig og kiggede på boden de nu var henne ved og ventede spændt på at det var deres tur til at få en. "hm.." grinede hun "jeg føler mig som en af de der belastende små søskende som man har været tvunget til at tage med i forlystelsespark fordi at vores forældre havde sagt du skulle gøre det.." hun smilede varmt til ham og kiggede rundt mens hun undrede sig over det var som om han prøvede at holde noget tilbage, men ikke ville vise det, men hvad, kunne da være lige meget. Hvis der var noget som hun viste omkring Neil så var det at sådan var han bare, han havde ikke længere en grund til at være anderledes og for det respekterede hun ham også. Hun blev dog ved med at smile selvom hun ikke helt viste om hun kunne lide følelsen af at være en slags lillesøster, men igen skød hun tanken væk fra sig og sukkede lidt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Try to have som fun   

Tilbage til toppen Go down
 
Try to have som fun
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: